طرز تهیه کیک زبرا اين کیکی ساده می باشد که اصولا به آن کیک دو رنگ گفته می شود.
طرز تهیه کیک زبرا:
کیک زبرا کیک خيلى ساده و خوشمزه است که به سادگی تهیه می شود، این کیک با نام های دیگری همچون کیک دورنگ و کیک گور خری نیز گفته می شود اكنون طرز تهیه کیک زبرا را آموزش دهیم.
مواد لازم برای کیک زبرا:
تخم مرغ:4 عدد
آرد:400 گرم
شکر:200 گرم
روغن مایع:200 میلی لیتر
شیر:130 ملی لیتر
پودر کاکائو:2 ق غ
بکینگ پودر:2 ق چ
دستور پخت کیک زبرا
ابتدا 4 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا تخم مرغ باز شود. حالا شکر را در چند مرحله افزوده و مجدد هم بزنید تا مایه کرم رنگ و یکدست ميشود.
در ادامه روغن را افزوده و شیر را هم بریزید و بزنید. در مرحله بعد آرد را در چند نوبت به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از آن ها 2 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید. قالب کیک را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید و مجدد چرب کنید.
الان یک ملاقه از مایه سفید داخل قالب بریزید و روی آن یک ملاقه مایه کاکائویی اضافه کنید.
به همین ترتیب همه مواد را لایه به لایه بریزید و در آخر با یک عدد خلال دندان و یا چاقو روی کیک طرح بیاندازید. کیک را برای 50 دقیقه تا بيشتر با دمای 175 درجه بپزید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر