طرز تهيه همبرگر خانگی
گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو 
آردسوخاری 1/2پیمانه (نصف تند نصف ساده). زرده تخم مرغ 2عدد 
پیاز یک عدد درشت
همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید حسابی چنگ بزنید وبعدبه قسمت های مساوی تقسیم کنید پهن کنید وروی کاغذ روغنی بذارید وبگذارید یخچال یا فریزر
سمبوسه پیتزایی
مواد لازم 
سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو
قارچ 
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا 
نمک و فلفل
ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم. 
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نان لواش هم استفاده کنید








هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر