دستور پخت میگو پلو ، میگو منبع پروتئین و ماده غذایی بسیار مقوی محسوب میشود، امگا ۳ در میگو به زیادی یافت است که در سلامت ما نقش مهمی دارد. میگو پلو بوشهری یک غذای لذیذ جنوبی است که میتوانید این غذا را با ماهی هم درست ميکنید.
دستور پخت میگو پلو
میگو منبع پروتئین و ماده غذایی بسیار مقوی محسوب میشود، امگا ۳ در میگو به زیادی یافت است که در سلامت ما نقش مهمی دارد. میگو پلو بوشهری یک غذای لذیذ جنوبی است که میتوانید این غذا را با ماهی هم درست ميکنید.
«خوراک میگو»، «قلیه میگو»، «برشته میگو»، «آبپز میگو»، «کوفته میگو» و البته «هواری میگو» یا همان میگوپلو که یکی از پلوهای محبوب وخوشمزه جنوبی است و در آن میگو را همراه با سبزیهای معطر و ادویه فراوان طعمدار کرده، با پلو مخلوط میکنند
مواد لازم برای تهیه میگو پلو
مخلوط سبزیهای گشنیز و شنبلیله خرد شده (حدود ۱۰۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شنبلیله)
پیاز بزرگ؛ یک عدد
سیر؛ دو حبه
رب گوجهفرنگی؛ یک قاشق غذاخوری
ادویه کاری و تخم گشنیز به مقدار لازم
زعفران آسیاب شده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زنجبیل به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پلو
مرحله اول
پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد بکنید و در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ بکنید. سبزیهای خرد شده و میگوهایی را که خوب شستهاید اضافه بکنید و با پیاز تفت دهید.
مرحله دوم
ادویهها را در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. (حدودا ۸ دقیقه بعد از اضافه کردن میگو زیر گاز را خاموش کنید. چون زیاد پختن میگو باعث سفت شدن گوشت آن میشود.)
مرحله سوم
برنج آبکش را آماده کنید. قبل از افزودن برنج، قابلمه را کمی چرب بکنید و تهدیگ مورد نظرتان را کف آن بگذارید. به ترتیب از مخلوط میگو و برنج داخل قابلمه بریزید به طوری که مواد کاملا لابهلای برنج قرار گیرند و لایه آخر برنج باشد.
مرحله چهارم
پس از اینکه تمام مواد را در قابلمه ریختید درِ آ ن را ببندید تا دم بکشد. در صورت تمایل میتوانید وقتی بخار برنج بلند شد، کمی کره آب شده یا روغن روی آن بریزید.
اكنون میگو پلو شما آماده است
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر