طرز تهیه مربای انجیر سیاه
مربای انجیر در سرتاسر دنیا از جمله محبوب ترین و و پرفروش ترین مرباها است
مواد لازم
:
انجیر سیاه درمان کاربردی برای آرتروز است
مواد لازم مقدار مورد نیاز
انجیر سیاه نیم کیلو
شکر 400 تا 500 گرم
آب 2 پیمانه
دانه هل 2 قاشق سوپخوری
مربای انجیر سیاه
پخت مربای انجیر سیاه خانگی
طرز تهیه مربای انجیر سیاه
طرز تهیه مربای انجیر سیاه :
در اغاز باید انجیرها را تمیز بشویید و بعد از خشک شدن با خلال دندان 2 سوراخ روی آن ایجاد کنید ، طوری که خلال از دو طرف انجیر بیرون بزنيد
.
تا با همین سوراخ های کوچک شکرها کاملا جذب انجیرها شوند.
اگر بخواهید مربای انجیرتان مجلسی تر شود و زیر دندان حالت سفتی آن را حس ميکنید باید انجیرها را به همراه شکر و 2 پیمانه آب داخل ظرفی بریزید و به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید
طرز تهیه انواع مربا
ولی اگر بخواهید مربای انجیرتان نرم و زود درست شود ، باید ابتدا انجیر ها را داخل قابلمه ای بریزید و بعد شکر را روی آن پخش بکنید.
قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و 2 پیمانه آب را به همراه دانه های هل به آن اضافه بکنید و بگذارید تا مربا به جوش بیاید.
بعد از جوش آمدن ، باید حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مربا به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر