پاناکوتا یک دسر ایتالیایی که خیلی آسان درست می شود
مواد لازم:
شیر:۳لیوان
شکر:۷ق.غ
وانیل:نوک ق.چ
خامه صبحانه:نصف لیوان
پودر ژلاتین:۲ق.غ
طرز تهیه پاناکوتا
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2 ق.غ پودر ژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری بذارید تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافی است.حرارت رو خاموش بکنید وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه کنید.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم.مواد که خنک شد داخل ظرفها میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده.
سنک با نان باگت
مواد لازم:
ژانبون ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
سس مایونز ۲ قاشق پر
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نان باگت دو عدد بزرگ
آویشن نمک فلفل
طرز تهیه:
ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم و باهم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم.
ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد میریزیم. و داخل دستگاه بگذاریم تا آماده شود
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر