باقلوا استانبولی یکی از شیرینی های سنتی خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ایست.
طرز تهيه باقلوا استانبولي
شش ورق از يوفكاي ترك رو جدا كنيد روي هر را كدام حسابی كره مالی کنید
مواد مياني دلبخواهي مثل انواع مغزها، من از پسته و گردوي نيم كوب شده بمقدار هرکدام يك پيمانه ، يك ق غ پودر هل و يك ق غ پودر دارچين ، نصف پيمانه شكر البته من كمتر ريختم همه رو با هم مخلوط و كمي گلاب با هم مخلوط مي كنيد تا خمیری نه چندان سفت بدست بیاید و كنار ميزاريم ، حالا ورقه ها روي هم قرار بديد و مواد مياني را در عرض خمير قرار مي دهيم و محكم رول كنيد ، و در نهايت برش مي دهيم و توي ظرف رو كمي با کره چرب کنید و باقلواها را ميچينيم ، و روشو كمي كره زنيد میزاریم توي فر كه از قبل گرم كرده ايم بمدت بيست تا سي دقيقه با دمای ۱۸۰درجه.
در اين فاصله شربت رو آماده ميكنيم نصف پيمانه شكر با نصف پیمانه آب مخلوط كنيد و روي حرارت زاريد نصف پيمانه شير عسلي رو بهش اضافه ميكنيم كمي كه جوشيد خاموش ميكنيم
میتونیت يكم زعفرون هم بهش اضافه كرد .زاريد سرد بشه و باقلوا رو كه از فر در آورديم روشو شربت ميريزيم
ساندويچ مرغ
نان تست
سينه مرغ ١ عدد
خيارشور ٤عدد
گوجه فرنگي١ عدد
كاهو ريز شده ١پيمانه
جعفري ريز شده ١/٤ پيمانه
پيازچه ريز شده ١عدد
سس مايونز٣ق غ
همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر