مارشمالو خوراکی بسیار خوشمزه ای می باشد، وتعداد زيادى از كسانى مارشمالو را خيلى دوستش دارد
مواد مورد نیاز برای مارشمالو
عصاره وانیل | یک قاشق غذا خوری |
ژلاتین | 3قاشق غذاخوری |
آب سرد | 1 فنجان |
شکر دانه ریز | 2 فنجان |
شربت غلیظ شده یا عسل | 2/1 پیمانه |
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
نمک | مقداری |
پودر قند | 1/3 فنجان |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مارشمالو خانگی
ابتدا شربت غلیظ یا عسل را با نصف فنجان آب و شکر در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. در این میان ژلاتین را در باقیمانده آب حل کرده و کنار بگذارید.
بعد از اینکه دانه های شکر حل شد ژلاتین و افزوده و اجازه دهید همه مواد برای 30 ثانیه باهم بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در مرحله بعد سفیده ها را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا سفت شود، سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کنید و در همین حین به هم زدن ادامه دهید تا همه مواد را با هم مخلوط شود و حجم آن زیاد گردد.
در ادامه وانیل را افزوده و برای 5 الی 7 دقیقه مواد را هم بزنید تا خمیر مارشمالو آماده شود. قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی پوشانده و چرب کنید، سپس کمی پودر قند بپاشید. خمیر مارشمالو را در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید، سپس نشاسته ذرت و پودر قند را مخلوط کرده و روی آن بپاشید. بعد از اینکه مارشمالو خنک شد آن را از قالب بیرون آورده و بعد از برش زدن سرو نمایید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر