مواد لازم برای مرغ بریانی
مرغ کامل :1و نیم الی 2 کیلویی پیاز متوسط :1 عدد فلفل دلمه :1 عدد سیب زمینی : 2 عدد کره :2 قاشق غذا خوری آبلیمو:به میزان لازم زعفران دم کرده :به میزان لازم نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه مرغ بریان
ولین کاری که باید انجام دهید این است که قسمت های اضافی و شکم مرغ را خالی کنید و آن را خوب بشوید. سپس مرغ را خشک کنید و با کمک انگشت دست ، زیر تمام قسمت های پوست مرغ را باز کنید طوری که به بافت مرغ آسیب نرسد
و پوست آن جدا نشود و فقط بین پوست و گوشت مرغ فاصله بیفتد. تا بتوان گوشت مرغ را مزه دار کرد.و پوست به صورت یک لایه روی آن قرار گیرد. سپس پیاز را داخل خرد کن خرد میکنیم و وقتی خرد شد آب آن را جدا میکنیم و کنار میگذاریم . بعد فلفل دلمه را داخل پیاز های خرد شده ،خرد کن می ریزیم و خرد میکنیم .
پیاز و فلفل دلمه خرد شده را داخل ظرفی میریزیم و کره را به همراه مقداری آب لیمو ، نمک ، فلفل سیاه و کمی هم زعفران به پیازها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. مواد مخلوط شده را به تمام قسمت های زیرین پوست مرغ که باز شده میریزیم.
وقتی این مواد را همه جای مرغ قرار دادیم اگر جایی از پوست باز شد و یا ممکن بود مواد زیرینش بریزید میتوانید پوست را جمع کنید و با نخ و سوزن آشپزی بدوزید. برای مزه دار کردن قسمت بیرونی مرغ هم آب پیاز را به همراه کمی زعفران و کمی آب لیمو مخلوط میکنیم و با برس به همه ی قسمت های آن می مالیم.
مرغ مزه دار شده را در ظرف مناسب قرار میدهیم و در طبقه پایین فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد و به مدت 2 الی 3 ساعت می پزیم. حتما بعد از تایم پخت آن را با خلال چوبی تست کنید تا کاملا از پخته شدن آن مطمئن شوید. مرغ پخته را با مقداری سبزیجات و سیب زمینی ها بخار پز شده و رب انار سرو کنید و هنگام کشیدن آن از قیچی استفاده کنید تا مرغ متلاشی نشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر